AnnaWeb

Anna Ferrer Davesa

Mestra d'Educació Infantil
SabelaWeb1

Sabela Iglesias Montero

Mestra d'Educació Infantil
GemmaWeb

Gemma Haeffner Murt

Psicòloga i terapeuta Gestalt

Em vaig llicenciar en Psicologia a la UAB per esbrinar què ens mou a actuar i sentir d’una o altra manera. Però els anys de teoria universitària i la pròpia vida em va generar més preguntes que respostes i, sobretot, la certesa que per tal de conèixer i acompanyar a l’altre en allò que sent, primer hauria de conèixer-me a mi mateixa.

 

El camí de desenvolupament personal i professional em varen dur a formar-me com a terapeuta a l’Institut Gestalt de Barcelona, gràcies al qual, durant els següents quatre anys, vaig poder observar l’evolució d’un grup humà de la mà del mestre Quim Maluquer. Arrel d’aquest enfoc vivencial i de la presa de consciència de la importància de l’etapa infantil en el desenvolupament d’una persona, vaig ampliar la meva formació amb el programa SAT de la Fundació Claudio Naranjo, així com al CAIEV, amb en Jordi Mateu.

 

En els darrers set anys he tingut la sort d’acompanyar professionalment a infants a l’Escola d’Educació Viva i Activa Congrés Indians de Barcelona, desenvolupant el projecte de migdia i donant suport en horari lectiu. Un projecte conscient, respectuós i atent a la inclinació natural dels infants, capaç de generar espais més coherents i adequats per facilitar l’experimentació, la curiositat i el descobriment de les seves habilitats i capacitats.

 

En paral·lel, he acompanyat processos en centres educatius i en espais terapèutics, tant a nivell grupal com individual, amb nens i nenes amb dificultats d’aprenentatge, adolescents, així com amb adults. D’altra banda, els darrers deu anys he dut a terme tallers emocionals d’autoconeixement, prevenció de drogues i socio adiccions (pantalles).

 

Ara, m’uneixo a l’equip que posem en marxa l’Espai Educatiu Corriols, un projecte engrescador per posar en pràctica, des de la base, una educació que tingui en compte les dimensions cognitiva, corporal, emocional i relacional dels infants.